Sex and the City premiären ;) 4 Juni

 

 

Sex and the city gick i rosa tema under kvällen ;)



Innan vi gick in på Amundsen blev vi fotograferade ;)

Har inte haft tid att skriva i bloggen & så glömmer jag det hela tiden. Vi var iallafall på Sex and the city premiären förra fredagen. Vi köpte en biobiljett via Amundsen (utestället) och i den ingick förfest där sedan vidare till bion & efter bion var det efterfest på Amundsen med goodiebag, gratis fördrink & billigare priser.

Bion var rolig tycker jag men väldig lång, blev ju trött av att sitta där så länge. Och efter bion när vi kom fram till Amundsen var det såklart världens längsta kö, men det snabbt. Goodiebagen var inte mycket att ha, ett läppstift, en dumle & klubba, en ring, en liten baleys tror de var allt. Vi hade trevligt, men eftersom vi skulle på jobb dagen efter så gick vi hem vid halv 1 tiden.

Nu är det föresten inte långt kvar tills vi flyttar hem till Sverige, så ska försöka blogga mycket det sista!

Ha de / therese


personalfest..

Det var dags för personalfest igår, vilken kväll! bilder från kvällen kommer senare! Idag händer inte allt för mycket.. jag, Amanda och Thomas kollar på tennis (orkar inte flytta mig från soffan). Tessan sover! ;)

jag är sugen på riktigt fet mat men det enda jag har hemma är knäckebröd och nudlar. Får nog beställa hem lite mat sen! Burger king, pizza eller kinamat. vill ha allt :D

längtar hem när ni har så fint väder.. igår snöade det när vi skulle gå tll Amundsen. SNÖ I JUNI?? Jag ska förrresten sola solarie för första gången i mitt liv, det är 6 Juni och jag är genomskinlig, inte okej! ;)

nähä, god natt! ;)
/Jennyfer

Snö


Det har snöat här i morse, hur konstig det än låter. Snö i Juni, känns väldigt onormalt tycker jag. Men som
tur var la sig inte snön iallafall, bara lite mer på bergstopparna med det gör inget för där är vi inte ;)


Har haft sjukt mycket att göra i fredags & lördags på jobbet då vi var cheferna, kö hela dagen, baguetter, dressingar & grönsaker som tar slut mitt i lunchen, men vi löste det bra tycker jag.

Nu är det inte långt kvar tills vi åker hem, var på sista träningspasset på SATS igår, kommer sakna det, alla härliga & bra pass vi har gått på ;)Tänk att vi har varit duktiga och tränat 4-5 gånger i veckan sen November, det är väl värt en applåd tycker jag ;) 


Ikväll ska vi gå på dena nya filmen Cash, tror den kommer vara bra. Jennyfer har berätta en del eftersom hon har läst boken.







RSS 2.0